HEERHUGOWAARD - Normaal gesproken is Cool het bruisende hart van Heerhugowaard, maar nu de coronacrisis hard heeft toegeslagen is het gebouw leeg. Net als alle andere culturele instellingen zit ook Cool in zwaar weer. Niemand weet hoe lang de situatie gaat duren en dat zorgt voor financieel onzekere tijden. Er zijn verschillende manieren om Cool te ondersteunen en te zorgen voor het behoud van deze prachtige culturele instelling.


Vrienden & donaties
Voor iedereen die kunst en cultuur een warm hart toedraagt zijn er verschillende mogelijkheden om Cool te ondersteunen in deze onzekere periode. Bijvoorbeeld met behulp van een financiële donatie, waarmee Cool kan blijven bouwen aan een toekomst vol verwondering en inspiratie. Iedere donatie, groot of klein, is welkom. Liever voor langere tijd verbonden? Word dan Vriend van het theater! Met een bijdrage van €35,00 per seizoen ondersteunen Vrienden van Cool het aanbod van Cool en profiteren bovendien van aantrekkelijke voordelen. Zo krijgen Vrienden voorrang op het reserveren van theaterkaarten, aantrekkelijke aanbiedingen en nog veel meer!

Geef een belevenis cadeau!
Op zoek naar een mooi cadeau om je ouders, buurvrouw of opa een hart onder de riem te steken? Verras hen (of jezelf) met de Cool Cadeaukaart! Met deze kaart kan de gelukkige ontvanger uitkijken naar een mooie live belevenis en tegelijkertijd wordt Cool hiermee gesteund. De cadeaukaart is vanuit de luie (en veilige) stoel te bestellen via onze website en wordt bovendien gratis thuisbezorgd!

Kijk voor meer informatie over bovenstaande mogelijkheden op www.coolkunstencultuur.nl. Vragen? Stuur dan een mail naar info@coolkunstencultuur.nl.