Ontwikkelingspsycholoog Steven Pont legde uit hoe je tot een optimale samenwerking kunt komen.

HEERHUGOWAARD - Stichting Kinderopvang Heerhugowaard bestaat volgend jaar 45 jaar en Forte Kinderopvang bestaat dit jaar even lang. Reden voor een feestje! Tijdens een gezamenlijk symposium met als thema 'Samenwerken is kracht' vierden de organisaties hun verjaardagen met de relaties waarmee samengewerkt wordt. De sprekers - ontwikkelingspsycholoog en columnist Steven Pont en zakelijke flirtcoach Esther Popelier - legden tijdens het symposium uit hoe je tot de meest optimale samenwerking komt.
Het thema 'Samenwerken is kracht' was zeer toepasselijk, omdat beide organisaties gezamenlijk optrekken én omdat het symposium werd aangeboden aan de relaties waar zowel SKH als Forte veel mee samen werken. Steven Pont legde de aanwezigen uit met welke psychologische factoren je rekening moet houden om tot een optimale samenwerking te kunnen komen. Esther Popelier gaf vervolgens tips over hoe je 'zakelijk flirt' en hoe je daarmee een langdurige professionele relatie opbouwt. De sprekers zorgden voor een mooie mix van entertainment en inhoud, waarna het tijd was om het geleerde in de praktijk te brengen tijdens de borrel.
Stichting Kinderopvang Heerhugowaard en Forte Kinderopvang kijken terug op een gezellig maar vooral zinvol symposium, die bijdraagt aan zowel bestaande als nieuwe samenwerkingsverbanden.