HEERHUGOWAARD - Dit jaar zou TAS in samenwerking met het in Heerhugowaard zeer bekende Mixtream, Mixtream4Kids neer gaan zetten. Helaas heeft het team van Mixtream moeten besluiten om dit jaar af te lassen omdat het op dit moment niet haalbaar is voor hen om het evenement neer te zetten zoals ze graag zouden willen. Dit vinden wij erg spijtig voor alle vrijwilligers die maanden van voorbereidingen in rook op zagen gaan, we duimen voor een prachtige jubileum editie in 2022.

Mixtream4Kids kan na veel overleg en een nieuw plan gelukkig wel doorgaan met artiesten uit de regio, met het festivalgevoel, met heel veel plezier en echt alleen voor kinderen! De locatie is wel gewijzigd naar Sporthal de Waardergolf. Ouders kunnen niet mee naar binnen.

Mixtream4Kids is een gratis festival voor kinderen en tieners van 8 t/m 15 jaar, gezien de leeftijd van de doelgroep werken we wel met heldere afspraken. Je kan alleen meedoen als een ouder je aanmeldt

Hierbij zijn de volgende gegevens nodig: Je naam, geboortedatum en een telefoonnummer van een ouder die bereikbaar is op die dag. Je krijgt van ons een bevestiging dat je op de gastenlijst staat.

Mixtream4Kids is gratis, er zal de hele dag water en limonade beschikbaar zijn.
Op het terrein is ook frisdrank, sap en allerlei lekkers te koop. Dit kan niet met contant geld. Je ouders kopen van tevoren een VIP-Knipkaart bij ons. Hier zetten ze een bedrag op naar keuze. Er zijn kaarten van 2, 4, 6 VIP-Knips te koop. Ter indicatie: alles is te koop voor €1,00 (per drankje/snackje) dit is gelijk 1 VIP-Knip

Als je van de VIP-Knip kaart gebruik wilt maken dan kan je dit aangeven in de aanmeldingsmail, wij sturen je dan een betaalverzoek. Jouw VIP-Knipkaart ligt klaar bij de poort op de dag zelf.

Mixtream4Kids is een festival zonder ouders. Als jij extra zorg nodig hebt die wij niet kunnen bieden mail ons en dan kijken we samen hoe je met een persoonlijk begeleider er ook bij kan zijn.

Aanmelden kan tot en met woensdag 25 augustus via kinderfestivaltas@gmail.com
Doe het dus direct even want vol is vol.