HEERHUGOWAARD - Het zijn rare tijden , als er iemand kucht kijken ze je vreemd aan en lopen ze in een boog om diegene heen. Anderen zijn laconiek en geven aan er geen moer om te geven, tot ze zelf of hun naasten getroffen worden. Hoe dan ook er is iets aan de hand , en we moeten er met z’n allen mee dealen. Ook in Het Tattoohuys zijn gesprekken over veiligheid en maatregelen orde van de dag. Gelukkig zijn de Tattoeerders al gewend onder hygiënische omstandigheden te werken en hoeft er bijna niets aan de denkwijze en handelingswijze van de tattoeerders te veranderen.


Het Tattoohuys verhuurt tattooplaatsen aan tattooartiesten, en levert producten aan tattooshops door Nederland België en Duitsland.

Het Tattoohuys ziet duidelijk dat er behoefte is aan producten als handschoenen, mondkapjes, en ontsmettingsmiddelen en kunnen die gelukkig goed leveren, maar het is de vraag hoelang dit goed gaat. Inkoop is soms lastig en de inkoop van producten zijn duur geworden. Een heel voordelig mondkapje kost al gauw 80 cent om deze binnen te krijgen en hoeveel moet je dan vragen om zelf ook nog te kunnen blijven bestaan. Nu de rest van de handel op z’n gat ligt. En hoe pijnlijk is het dan dat als je vervolgens probeert scherp aan te bieden, je producten worden opgekocht, door mensen die vervolgens via allerlei kanalen deze producten voor woekerprijzen aanbieden, niet om zelf te overleven, maar om er gewoon beter van te worden.

Opgelucht
Het Tattoohuys , eigenaar en personeel zijn opgelucht dat nu de tattooshops weer open gaan, de gewone handel weer op gang gaat komen. We bestaan nog maar een jaar, waren vreselijk goed op weg en begonnen een mooie zaak op te bouwen. Dan kom je in deze situatie en denk je dit is het einde. Als goed ondernemer probeer je dan te overleven, je personeel aan de bak te houden en dat is redelijk gelukt.
We kijken naar voren , niet achterom en gaan er een mooie tijd van maken. Niet achterom kijken, maar wel leren van wat er gebeurd en veiligheid van jezelf en anderen in acht nemen.

Welkom
Het Tattoohuys had haar 1-jarig bestaan groots willen vieren, helaas … andere keer …
Iedereen is verder welkom om zijn spulletjes weer te halen bij ons in de showroom/afhaalbalie , maar we raden aan zoveel mogelijk toch online te doen. Uiteraard wil je de kleuren zien die je koop, dus twijfel dan ook niet en kom gewoon langs, was je handen, ontsmet en voel je welkom..

Bezoekadres:
Buys Ballotstraat 41 Heerhugowaard

Of bezoek : www.hettattoohuys.nl