DIJK EN WAARD - Maak je eigen animatiefilm, kruip in de huid van een ander of trommel de potloden van tafel! Op verschillende basisscholen in Heerhugowaard en Langedijk organiseert Cool kunst en cultuur diverse naschoolse activiteiten op het gebied van muziek, theater, fotografie of film. De eerste cursussen gaan na de herfstvakantie van start!

Coole cursussen

Tijdens de naschoolse cursus maken de leerlingen op een laagdrempelige manier kennis met kunst en cultuur. De docenten van Cool komen naar de basisscholen toe en brengen divers aanbod met zich mee. Zo zijn er diverse muzikale activiteiten zoals gitaar en wereldpercussie. Ook kunnen de kinderen kennismaken met alle aspecten van toneelspelen én kunnen ze aan de slag met het maken van hun eerste animatiefilm!

Jouw basisschool
De basisscholen die meedoen in Dijk en Waard zijn: Campus Columbus, Carrousel/Fonkelsteen, de Hasselbraam/Zeppelin, de Helix, de Phoenix, de Wijde Veert, de Zevensprong, de Zonnewijzer, ICK Waterrijk & de Vlindertuin. Benieuwd naar de cursussen op jouw school? Neem dan snel een kijkje op www.coolkunstencultuur.nl en selecteer jouw basisschool in het locatie-menu.

Inschrijven
Inschrijven voor de cursussen kan tot uiterlijk donderdag 14 oktober via www.coolkunstencultuur.nl. Ben je in het bezit van een Huygen- of Meedoenpas? Neem voor kortingsmogelijkheden contact op met Bianca Laan via bianca@coolkunstencultuur.nl