HEERHUGOWAARD - Veel typecursussen zijn alleen online te volgen. Uit ervaring blijkt dat veel cursisten hier moeite mee hebben, omdat zij toch de extra begeleiding en het steuntje in de rug missen.

Leren blind typen vraagt namelijk veel oefening en herhaling. Typisch Ellie biedt daarom naast de online begeleiding, ook persoonlijke begeleiding in de typestudio. Tijdens de les in de studio wordt gelet op de juiste positie van de vingers op het toetsenbord en op de juiste zithouding. Dit kan bij een online cursus niet worden gecontroleerd.

Begeleiding

In 2014 opende Ellie Kauw aan de Coryluslaan te Heerhugowaard 40 haar eigen typestudio. De studio biedt plaats aan 8 cursisten die wekelijks 1 uur in gamevorm typeles krijgen. Daarnaast oefenen de cursisten thuis online om de snelheid en nauwkeurigheid te vergroten. Ellie zorgt voor persoonlijke begeleiding in de studio, maar achter de schermen ook thuis. “Het is fantastisch om te zien hoe de cursisten vooruitgaan, hun grenzen verleggen en uiteindelijk het felbegeerde diploma halen”, vertelt Ellie enthousiast.

Voordelen

“Persoonlijke begeleiding maakt het verschil. Het biedt een grote meerwaarde boven online typecursussen. De juiste typehouding, wat extra uitleg en motivatie is erg belangrijk”. Blind typen biedt cursisten op school en binnen werksituaties vele voordelen, ook voor dyslecten. “Win een jaar op een mensenleven”, is Ellie haar slogan. Naast de typecursus biedt Ellie ook cursussen MS Word.

Voor meer informatie en een gratis proefles: www.typischellie.nl of bel 072-5719968