HEERHUGOWAARD - Op zondag 31 oktober vindt bij Cool kunst en cultuur in Heerhugowaard het Babbels Peuter- & Kleuterfestival plaats. Tijdens dit jaarlijkse feest voor alle peuters en kleuters zijn er maar liefst vier voorstellingen speciaal voor alle kinderen tussen de 2 en 6 jaar. Daarnaast kunnen de kinderen zelf aan de slag in verschillende muziekworkshops en volop spelen in de kunstspeeltuin.

Voorstellingen

In verschillende zalen van Cool zijn maar liefst vier fantasierijke voorstellingen te zien. Zo ontdek je tijdens de hilarisch slapstickvoorstelling ‘Over een kleine mol…’ wie er op de kop van de mol heeft gepoept en komt keukengerei tot leven in de poëtische voorstelling ‘Moes’. In ‘Het laatste koekje’ komt het onbekende avontuur jouw kant op en in ‘Kluizelaar’ komt je erachter wat het grote vierkant op het podium is. Is het een huis? En wat zit er precies achter dat klepje…

Workshops en meer
Tijdens het festival worden ook muziekworkshops gegeven door Bianca IJdema, muziekdocent van Cool. In 30 minuten gaan de kinderen aan de slag met muziekspelletjes, luisteroefeningen, zelf muziek maken, bewegen op muziek en natuurlijk liedjes zingen! Even bijkomen? Kom dan naar Zaal C en luister naar spannende verhalen uit een van de kinderenboeken van Bibliotheek Kennemerwaard.

Hertenbos

Voor en na de voorstellingen kunnen kinderen spelen in het hertenbos. In Café Cool en de foyer stap je op je eigen hert en ga je op reis door het kleurrijke bos vol prikkelende bomen en puntige bergen. Laat je onderdompelen in het moeras, maak kennis met vreemde planten of creëer je eigen strontvlieg!

Kaartverkoop & informatie
Kom je ook naar hét jaarlijkse feest voor peuters en kleuters? Kijk voor meer informatie en het reserveren van kaarten op www.coolkunstencultuur.nl. Kaarten kunnen ook gereserveerd worden bij de servicebalie van Cool (072 576 09 55).