HEERHUGOWAARD - Op dinsdag 18 december aanstaande organiseert aquariumvereniging Hugo Aqua vanaf 20.15 uur een mooie avond voor aquarium- en vijverliefhebbers in “Buurthuis De Ezel”, Fabritiuspark te Heerhugowaard.( Ingang winkelcentrum)

De verenigings keurmeesters van Hugo Aqua laten de deelnemers weten wat de resultaten zijn van de recentelijk. gehouden aquariumkeuring en de vijverkeuring die in juni is verricht.Van elk van de deelnemende aquaria en vijvers worden de sterke en zwakkere punten besproken, daarbij geholpen door mooie digitale foto’s.

Verder geven zij vele tips hoe men een beter en mooier aquarium of vijver kan creëren, en hoe men de aanwezige dieren gezond kan houden. Aan het einde van de presentatie worden de winnaars van de diverse categorieën bekendgemaakt, en wordt het duidelijk wie namens Hugo Aqua mogen deelnemen aan de regionale keuring van het District Kop van Noord- Holland, die begin 2019 worden gehouden.

Ter extra ondersteuning zijn er specialisten van Hugo Aqua aanwezig die geïnteresseerden van persoonlijk advies over het aquarium of de vijver kunnen voorzien.Kortom, voor aquarium- en vijverliefhebbers een zeer nuttige en leerzame avond, die men niet mag missen.

De toegang is gratis, en er zijn meer dan voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Wie meer wil weten over deze avond, of over Aquarium- en Vijververeniging Hugo Aqua in het bijzonder, kan telefonisch contact opnemen met de secretaris, tel. 072 5742751, eens een kijkje nemen op de website van Hugo Aqua: www.hugo-aqua.nl of ga eens naar onze facebook pagina: facebook.com/aquariumvereniging.hugoaqua