Winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard staat van 6 t/m 21 augustus in het teken van de zomervakantie. In deze twee weken ontvangen bezoekers bij een aankoop vanaf 10,- één speciale vakantiespelmunt van deelnemende winkeliers. De munt is voorzien van een unieke spelcode, waarmee het winkelend publiek kans maakt op mooie zomerse prijzen. Ontvangers van de munten kunnen deze code checken op de website van Middenwaard.

De winkeliers hebben meer dan 100 prijzen beschikbaar gesteld, waaronder reischeques van € 250,-, Fuji Instax camera’s, Middenwaard cadeaubonnen en zomerpakketten van de Bodyshop. Alle prijzen hebben een link met het thema vakantie en komen in deze periode dus goed van pas. Winkeliers willen hiermee graag wat extra’s doen voor hun bestaande klanten, maar ook een bezoek voor nieuwe klanten aantrekkelijk maken.

Kijk voor meer informatie over het Vakantiespel op de website van Middenwaard: www.middenwaard.nl. De meeste winkels doen mee aan de actie, met uitzondering van de supermarkten.