HEERHUGOWAARD - Nieuw in Heerhugowaard en toch vijftig jaar ervaring: dát is Van Westende Dealer Occasions bij uitstek. Het familiebedrijf aan de Pascalstraat 25 biedt autozoekers de kans om met een frisse uitstraling het voorjaar in te gaan. Ook in het weekend, want Van Westende Dealer Occasions is op zaterdag gewoon open en ook op zondag van 11.00 uur tot 15.00 uur.

Van Westende Dealer Occasions is volgens eigenaar Reinoud van Westende hét bedrijf in Noord-Holland waar je honderden topoccasions kunt kopen, zónder het gebruikelijke poeha dat je bij bedrijven met zoveel occasions gewoonlijk treft. ,,BMW, Audi, Mercedes, maar ook onder meer Opel, Renault, Volkswagen en Fiat: Alles tegen zeer interessante prijzen, omdat ons netwerk tot ver buiten Nederland reikt”, vertelt Rein. ,,Van Groot-Brittannië tot Duitsland en van België en Luxemburg tot en met Oostenrijk.”

Van Westende Dealer Occasions staat voor een herkenbaar profiel: niet alleen een klein deskundig team dat je van A tot Z adviseert en begeleidt met de aankoop van uw occasion, maar vooral ook klare taal en een warme familiaire sfeer. ,,Wij staan voor een hoogwaardige persoonlijke service”, stelt Rein. ,,Dat is geen wollig taalgebruik maar heel concreet bij ons: Wij garanderen dat wij vrijwel altijd je droomauto op het pad kunnen zetten. Wanneer wij jouw occasion niet in onze voorraad hebben, dan gaan wij voor u op zoek in het uitgebreide netwerk dat wij door jarenlange ervaring hebben opgebouwd. Dit alles met een uitstekende garantietermijn!”

Meer weten? Zie www.vanwestendedealeroccasions.nl of bel naar 06-20028282.