HEERHUGOWAARD - Het Huygens College Heerhugowaard organiseert op woensdag 20 november een leerlingmiddag voor leerlingen van groep 8. Omdat er veel animo is voor de leerlingmiddag van de locatie Middenweg, heeft de school besloten een extra leerlingmiddag te organiseren op woensdag 15 januari 2020.

|De leerlingen van groep 8 volgen tijdens de leerlingmiddag een workshop waarin ze een beeld krijgen van het onderwijs en de sfeer op de school. De school bestaat uit twee locaties: Middenweg (vwo, havo, vmbo-tl) en Umbriëllaan (vmbo-kb en vmbo-bb).

Sinds dit schooljaar hebben de leerlingen vwo, havo en vmbo-tl van de locatie Middenweg een nieuw schoolgebouw in gebruik genomen. Dit schoolgebouw is gebouwd naast het oude gebouw dat bekend stond onder de naam locatie Bergmolen. Uit de inmiddels ontvangen inschrijvingen voor de leerlingmiddag van 20 november blijkt dat er veel belangstelling is voor de nieuwe locatie Middenweg.

Leerlingen van groep 8 kunnen deelnemen aan de leerlingmiddag door zich vooraf in te schrijven via de website van de school, www.huygens.nl