De provincie Noord-Holland voert van maandag 8 september tot en met vrijdag 12 september 2014 werkzaamheden uit aan de middenberm van de Westerweg (N242) ter hoogte van het knooppunt Westerweg - Westtangent.


Het verkeer rijdt in beide richtingen over één rijstrook. De planning van de werkzaamheden is onder voorbehoud van de weersomstandigheden.


De provincie verwijdert de doorsteken in de middenberm. De doorsteken werden eerder gebruikt om het verkeer over één rijbaan te leiden en om de Westerweg over te steken richting bedrijventerrein Overtoom.Meer informatie


Voor vragen over de werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden bellen naar het provinciale Servicepunt Wegen en Vaarwegen, 0800- 0200600 (gratis). De werkzaamheden zijn ook te volgen via www.noord-holland.nl/ Alkmaar (N242 Westtangent) en Twitter (@N242_Uitvoering).
 
De werkzaamheden aan het knooppunt Westerweg (N242) - Westtangent zijn onderdeel van de herinrichting en groot onderhoud aan de N242. De provincie heeft hiermee als doel de doorstroming, verkeersveiligheid en leefbaarheid te vergroten.