ALKMAAR/BERGEN/CASTRICUM/HEERHUGOWAARD - Goed nieuws! De bibliotheken mogen vanaf donderdag 19 november weer open. Er gelden nog wel aangepaste openingstijden. Kijk voor een actueel overzicht van de openingstijden van al onze vestigingen op www.bknw.nl/openingstijden.

Bezoek aan de bibliotheek
We zijn heel blij je weer te kunnen ontvangen. We blijven er alles aan doen om er weer voor te zorgen dat je de bibliotheek veilig en prettig kunt bezoeken. Als je gebruik wilt maken van onze leestafels, printers, studie- en werkplekken vragen we je om je te registreren. De activiteiten gaan vanaf maandag 23 november ook zoveel mogelijk weer door. In sommige gevallen online. Uiteraard geldt bij alle activiteiten de 1,5 meter social distance. Wij verzoeken je om een mondkapje te dragen in de bibliotheek. Hiermee volgen wij het dringende advies van de overheid om een mondkapje te dragen in de publieke ruimtes. Vanaf dinsdag 1 december wordt het dragen van een mondkapje in publieke ruimtes verplicht.

Actuele ontwikkelingen

De situatie kan zich van week tot week ontwikkelen. We houden updates t.a.v. corona maatregelen in de gaten en passen onze dienstverlening daar op aan. Check ook zelf de website van Bibliotheek Kennemerwaard voor de laatste informatie: www.bknw.nl/corona.