HEERHUGOWAARD - Iedereen die kan veterstrikken of dit nog moet leren: opgelet! Woensdag 30 december komt er een heus popconcert naar Cool, dat bol staat van bekende kinderliedjes als ‘Op een grote paddenstoel’. Tussendoor worden er gedichten en verhalen voorgelezen. Met of zonder rimpels; je gaat gegarandeerd vrolijk de zaal uit!

Popconcert voor iedereen met en zonder rimpels

‘Het Veterstrikconcert’ is een popconcert dat bol staat van oude bekende kinderliedjes als ‘Op een grote paddenstoel’ en ‘In een groen Knollenland’, afgewisseld met nieuwe liedjes van Mark Haayema als ‘Strontvlieg’ en liedjes die hij schreef voor o.a. Kinderen voor Kinderen. Tussendoor worden er korte gedichten en verhalen voorgelezen. Een echte familievoorstelling (4+) waar iedereen – met of zonder rimpels – na afloop vrolijk de zaal uit gaat!

Bandleden
Het is natuurlijk geen popconcert zonder een band! Deze bestaat afwisselend uit de gebroeders Jan en Keez Groenteman (Paul de Leeuw, Het Klokhuis, Alex Klaasen) en/of Diederick Ensink (Jeans, Diederick’s Debuut). De zangers zijn afwisselend Mark Haayema (Sesamstraat), Abke Bruins en Dennis de Groot (Woezel & Pip).

Reserveren
Kijk voor meer informatie en tickets op www.coolkunstencultuur.nl. In verband met de placering op anderhalvemeter vragen we je vriendelijk tijdens het reserveren aan te geven met hoeveel kinderen onder de 12 jaar je de voorstelling bezoekt.