ALKMAAR - De eigenaresses van Kattenhotel In2Cats (Miranda), Catchy (Yvonne), Wel voor de Poes (Maud) en Tompoes (Michelle) gevestigd in de regio Heerhugowaard, Waarland, Warmenhuizen en Alkmaar willen graag een steentje bijdragen om het leed dat het Coronavirus veroorzaakt te verzachten. Zij slaan de handen ineen voor de coronapatiënten, hun familie, de zorgverleners en in het bijzonder de zorgbehoevende katten van deze mensen.

Door het Coronavirus zijn de kattenhotels bijna of straks geheel leeggestroomd. Tot groot verdriet van deze gepassioneerde kattendames. Dit komt doordat reisorganisaties reizen hebben geannuleerd en landen in lockdown zijn gegaan. Waardoor men niet meer op vakantie gaat of geplande zakenreizen worden uitgesteld. Een hotel zonder katten is voor de dames echt ondenkbaar. Katten zijn hun grote passie en plezier in het leven. Daarom bieden ze graag dit gebaar aan.

Miranda, Yvonne, Maud en Michelle bieden aan om katten op te halen met de kattentaxi bij mensen die getroffen zijn door het Coronavirus, in het ziekenhuis belanden of bij zorgverleners die nauwelijks meer thuis zijn om voor hun kat te zorgen. Uiteraard met in achtneming van de veiligheidsvoorschriften van het RIVM. Ook bieden zij het verblijf aan tegen kostprijs zijnde 6 euro per dag, omdat zij ook inzien dat sommige mensen momenteel in een onzekere tijd zitten qua financiën. Bekijk de veiligheidsvoorschriften en de regeling op de website van deze kattenhotels.

Mochten jouw familie, kennissen of vrienden getroffen worden door dit verschrikkelijke virus of in het ziekenhuis belanden? Ben jij die reddende engel die momenteel dag in dag uit bezig is om mensen te redden als zorgverlener? Neem dan contact op met deze gepassioneerde kattendames. Zij nemen dan graag de zorg voor je kat van je over en brengen je kat desgewenst weer bij je thuis als je weer beter of meer thuis bent.