HEERHUGOWAARD - Op dinsdag 17 mei aanstaande organiseert aquariumvereniging Hugo Aqua vanaf 20.15 uur weer een avond voor vijverbezitters in “de Ezel”, gelegen in het Fabritiuspark te Heerhugowaard. Liefhebber en verenigingskeurmeester H. A. Sieraad laat u met behulp van een presentatie zien wat er allemaal in- en rond de onze tuinvijvers leeft.

Welke vissen kunnen we wel of juist niet in onze vijver houden, en wat hebben ze nodig om gezond te blijven? Wat eten onze vissen, en waar moeten we op letten? Welke planten zijn er geschikt, waar zetten we ze neer en hoe zorgen we dat ze mooi blijven?

Kortom, alles wat u wilt weten over het succesvol houden van een vijver komt aan bod. Tevens maken ze de uitslag bekend van de vijverkeuring die eind mei bij een aantal vijverbezitters is verricht.

Ter extra ondersteuning zijn er specialisten van Hugo Aqua aanwezig die geïnteresseerden van persoonlijk advies over de vijver, maar desgewenst ook over het aquarium kunnen voorzien.

Dit wordt voor vijverliefhebbers een zeer nuttige en leerzame avond, die men niet mag missen. Wie meer wil weten over deze vijveravond, of over Aquariumvereniging Hugo Aqua in het bijzonder, kan telefonisch contact opnemen met de secretaris, tel. 072 5742751, of eens een kijkje nemen op de website van Hugo Aqua: www.hugo-aqua.nl

Ook kunt u eens een kijkje nemen op de facebook pagina: facebook.com/aquariumvereniging.hugoaqua

De entree is gratis, en de koffie staat klaar.