HEERHUGOWAARD - Ik voel dat de golven van energie maar blijven komen.

Net als ik denk, ik voel me weer redelijk mezelf komt er weer een nieuwe golf oude stukken aanraken!

Dat geeft me bij tijd en wijle een kort lontje en heb ik weer overdreven emotionele reacties die voor een ander totaal onbegrijpelijk zijn.
En ook ik snap ik niet zo goed waarom ik me nou weer zo gedraag?!...... Ik merk wel dat ik me er nu veel meer van bewust ben eigenlijk meteen al weet wat er aan de hand is.

Welke keer dat zo'n oud stuk wordt aangeraakt besef ik mij dat het een kans is om te groeien, dat ik nu kan doen wat mij vorig jaar nog niet lukte, het rustig binnen laten komen, zien en voelen welke pijnplek het aanraakt en dit analyseren. En daardoor ben ik nu in staat op een andere manier te reageren dan voorheen.

Dit betekent dat het veranderingsproces volop aan de gang is niet alleen bij mij maar bij elke ziel die zich verbonden voelt met deze aarde en kosmische energie die daarbij hoort. Een ieder die bewust meedoet aan dit proces van transparantie en transformatie.

Je ziet geheimen en leugens naar de oppervlakte komen. Dit is te zien in de hele wereld waarbij het vele onrecht dat mensen wordt aangedaan, andere mensen in opstand doet komen.

Momenteel leven wij in een tijd van afbraak en opbouw, je ziet op veel vlakken enorme ongehoorzaamheid, ongevoeligheid, disrespect en onmenselijkheid en steeds meer mensen hebben het gehad met deze onrechtvaardigheid en willen gaan leven vanuit liefde en verdraagzaamheid.

Ik ben daar een voorstander van, Het is een nieuw begin en voor mij heeft de wereld veel meer liefde en licht nodig. Wij Hoog sensitieve mensen leveren een grote bijdrage aan een mooiere wereld van morgen.

Geloof in jezelf, wees blij met wie je bent en draag je liefde en licht zoveel mogelijk uit, ik ben trots op je en ik doe met je mee!
Kan je wel wat handvatten gebruiken?

Kijk dan eens op mijn nieuwe website www.ingekamerling.nl