HEERHUGOWAARD - Voor het 10e jaar op rij heeft Heerhugowaard Sport N.V. het certificaat Duurzaam Gastvrij gescoord. Duurzaam Gastvrij is een duurzaamheidskeurmerk voor de vrijetijdssector in Nederland. Het keurmerk wordt onderschreven door Green Key.

Van wellnesscentra tot muziekpodia en cateraars, zie jij daar het logo van Duurzaam Gastvrij? Dan vindt het bedrijf duurzaamheid belangrijk en passen ze dat overal toe in het bedrijf. Denk aan zuinig omgaan met energie en water, milieuvriendelijk schoonmaken, recyclen en doordachte keuzes rondom biologische voeding en producten met een keurmerk.

Het afgelopen jaar is op locatie Waardergolf het verbeteren van afval scheiden gerealiseerd en is het plastic verbruik in de horeca gereduceerd. Daarnaast wordt er sinds kort in de horeca gebruik gemaakt van eco vriendelijke schoonmaakmiddelen. Met het vervangen van verlichting door LED lampen hebben zij afgelopen jaargang een goede stap genomen voor het behalen van het duurzaamheidskeurmerk.

Al tien jaar lang is Heerhugowaard Sport N.V. op locatie aan het verbeteren met het oog op maatschappelijk verantwoord ondernemen en zij gaan graag de uitdaging aan om dit nog vele jaren vol te kunnen houden. Voor meer informatie over de activiteiten op dit gebied, kijk op www.heerhugowaardsport.nl.