ALKMAAR - Vanaf zaterdag 26 juni verwelkomen we je bij Bibliotheek Kennemerwaard weer met een brede glimlach. De mondkapjes mogen af en er is nog meer goed nieuws. Zo vervalt voor een kort bezoek aan de bibliotheek ook de registratieplicht en gezondheidscheck. We zijn ook heel blij dat we weer live activiteiten mogen organiseren, een belangrijk deel van ons werk. BiebStart bijeenkomsten, spreekuren, workshops, presentaties en lezingen. Het mag allemaal weer. Kijk voor het complete overzicht op www.bknw.nl/agenda.


Leestafel en werk- en studieplekken
Voor het gebruik van de leestafels en studie- en werkplekken hoef je niet meer te reserveren, wel is er nog een registratieplicht. Maar we vereenvoudigen het registratieproces aanzienlijk. Geen gedoe meer met het invullen van registratieformulieren. Je kunt je eenvoudig registreren door een QR code te scannen en een online formulier in te vullen.

Openingstijden
Alle vestigingen zijn open, sommige vestigingen gaan iets later open en sluiten wat eerder dan je gewend bent. Kijk daarom op de website voor het actuele overzicht van de openingstijden per vestiging.

Actuele ontwikkelingen
De situatie kan zich van week tot week ontwikkelen. We houden updates ten aanzien van coronamaatregelen in de gaten en passen onze dienstverlening daar op aan. Check ook zelf de website van Bibliotheek Kennemerwaard voor de laatste informatie. Je kunt de nu geldende maatregelen bekijken op www.bknw.nl/corona.