HEERHUGOWAARD - Kinderen vanaf jonge leeftijd in aanraking brengen met kunst en muziek is belangrijk voor hun ontwikkeling. Maar ook op latere leeftijd zorgt kunstbeoefening voor een fit brein. Een mooi voornemen dus om het nieuwe seizoen te starten met een muzikale of creatieve cursus! Van maandag 24 augustus tot en met zaterdag 29 augustus organiseert Cool kunst en cultuur de Week van de Proefles. Meld je gratis aan en ontdek ons nieuwe aanbod van cursussen of kom instrumenten uitproberen!

Cursussen
Van vrijwel alle cursussen geven we een sneak preview waarbij je direct mee kunt doen. Zo leer je de docent kennen, maak je kennis met de cursus en ontdek je de persoonlijke ervaringen van de cursisten zelf! Je kunt zowel nieuwe als bekende cursussen uitproberen, zoals Let’s go a capella, Ukelele, Wereldmuziek of de Basiscursus Fotografie. Liever creatief aan de slag in het atelier? Neem dan een kijkje bij Beeldhouwen & Keramiek. Kortom, er zijn proeflessen voor alle leeftijden, van jong tot oud(er).

Instrumenten uitproberen

Op zaterdagmiddag 29 augustus zet Cool de deuren van alle muziekstudio’s open om instrumenten uit te proberen. Er zijn drie (gratis) tijdsloten van elk 60 minuten, waarin je vrij door Cool kan lopen om verschillende instrumenten uit te proberen en kennis te maken met onze docenten. De verschillende tijdsloten zijn: 12:30 – 13:30 uur, 13:45 – 14:45 uur en 15:00 – 16:00 uur.