Cryolipolyse heet het wonder: een behandeling waarmee vetcellen worden bevroren en vanzelf afgevoerd. Samen met een gezonde levensstijl dé oplossing om lokaal af te vallen in plaats van lang te moeten lijnen tot die buik eindelijk is verdwenen. Als dat al lukt!


In haar schoonheidssalon in Heerhugowaard geeft Rolinka de Cryolipolyse behandeling. Ze laat zien wat het inhoudt. ‘Bij de buik, de lovehandles en vaak de armen en benen zien we het vet graag verdwijnen. Ik zet de applicator op het te behandelen gebied en zuig nu de huid vacuüm. Met de vier applicators kan ik twee zones tegelijk doen. Het apparaat gaat nu op -11 graden waardoor de vetcellen van het bovenste vetlaagje worden bevroren, ze kristalliseren, afbrokkelen en voorgoed verdwijnen. Het doet geen pijn en je kunt hierna meteen weer alles doen.’ Doel is niet het verliezen van gewicht, maar het verkrijgen van een betere vorm. Voor mensen met een BMI boven de dertig is het daarom niet de oplossing.

‘Voeding en beweging zijn dan eerst nodig om op een gezonder gewicht te komen. Daarna kun je met Cryolipolyse gaan werken aan de vorm.’ Per behandeling verlies je ongeveer 20% van het vet. Tenzij je al slank bent en het maar om een klein vetrandje gaat, zijn er gemiddeld drie behandelingen nodig om het gewenste resultaat te verkrijgen. Voor onderhoud is één keer per jaar voldoende. ‘En als het nou alleen om je buik gaat, kom dan met z’n tweeën. Dan doe ik bij allebei één plaatsing. Met deze Body Wizard Duo, het allernieuwste apparaat dat nog maar net op de markt is, kan dat namelijk. Zo’n eerste plaatsing kost geen € 175, maar € 98. Dus leuk om eens uit te proberen.’


SCHOONHEIDSSALON ROLINKA
Stationsweg 50
Heerhugowaard
072 - 8888888
schoonheidssalonrolinka.nl