HEERHUGOWAARD - Elektrische apparaten, kerstverlichting of iets anders dat stuk is, een gat of naad los in kerst/feestkleding. Bij het Repair Café kun je allerlei reparaties uitvoeren. Weggooien? Mooi niet! Repareer ze samen met deskundige vrijwilligers in het Repair Café Heerhugowaard. Je vindt er gereedschap, deskundige hulp en een heleboel gezelligheid. Toegang is vrij, wel wordt er een bijdrage voor de onkosten gevraagd.

Dinsdagmiddag 17 december van 14.00 tot 16.30 uur zijn we open bij Wonen Plus Welzijn, Rozenlaan 2 voor het herstellen van kleding en elektrische apparaten.Maandag 23 december van 14.00 tot 16.30 uur zijn we de Rivierenwijk, Spaarne 58a open voor het herstellen van elektrische apparaten.

Oudejaarsdag is er geen Repair Café in de Bibliotheek, Parelhof 1.

In het nieuwe jaar starten we weer op 7 januari op de Rozenlaan 2, 13 januari op het Spaarne 58 en op 28 januari op het Parelhof. Alle locaties van 14.00 tot 16.30 uur.

Volg het Repair Café Heerhugowaard ook via www.repaircafeheerhugowaard.nl

www.facebook.com/RepairCafeHeerhugowaard en twitter.com/RC_HHW.

We zoeken nog vrijwilligers voor het Repair Café; o.a. voor kleding, ontvangst van bezoekers. Meer info op onze website of het VrijwilligersPunt Heerhugowaard www.metelkaarinhhw.nl/vrijwilligerspunt.