HEERHUGOWAARD – Heeft u een apparaat dat stuk is? Bij het Repair Café kun je allerlei reparaties uitvoeren. Koffiezetapparaat, broodrooster, boormachine, lamp, rits kapot, gat in de broek, noem maar op. Weggooien? Mooi niet! Repareer ze samen met deskundige vrijwilligers in het Repair Café. Je vindt er gereedschap, deskundige hulp en een heleboel gezelligheid. Toegang is vrij, wel wordt er een bijdrage voor de onkosten gevraagd.


Dinsdag 20 november van 14.00 tot 16.30 uur is het Repair Café bij Wonen Plus Welzijn, Rozenlaan 2 zijn we open voor het herstellen van kleding en elektrische apparaten. Maandag 26 november van 14.00 tot 16.30 uur is het Repair Café op het Spaarne 58a open voor het herstellen van (alleen) elektrische apparaten. Dinsdagmiddag 26 september van 14.00 tot 16.30 uur in de Bibliotheek, Parelhof 1 zijn we open voor het herstellen van kleding en elektrische apparaten.

Niets te repareren maar wel nieuwsgierig wat het Repair Café zoal doet. Kom eens kijken op een van de locaties tijdens de openingstijden van het Repair Café.

Volg het Repair Café Heerhugowaard ook via www.facebook.com, www.repaircafeheerhugowaard.nl