HEERHUGOWAARD - Vind jij het leuk om mensen een leuke avond te bezorgen? Lijkt het je wat om te werken in de horeca met een gezellig en jong team? Dan ben je bij Restaurant-Proeverij Gewoon Lekker aan het juiste adres!

Gewoon Lekker is sinds 2019 gevestigd in Heerhugowaard, op loopafstand van het centrum. Het bedrijf bestaat uit vier verschillende takken; het restaurant, de evenementenorganisatie, het verhuren van vergaderruimtes en het hotel. Bij binnenkomst voel je gelijk een luxe en huiselijke sfeer. Het is een groot bedrijf met verschillende taken en veel mogelijkheden. Daarom is het werk erg uitdagend en afwisselend.

Evenementen

Bij Gewoon Lekker worden er regelmatig verschillende soorten evenementen georganiseerd. Ze organiseren optredens, beurzen, feesten, congressen en zo zijn er nog veel meer mogelijkheden. Een evenement behelst meer dan het beschikbaar stellen van een ruimte of zaal. Gewoon Lekker stelt alle kennis en ervaring ter beschikking bij het plannen en organiseren van evenementen.

Het restaurant
Het concept van het restaurant is simpel: onbeperkt eten tot je voldaan bent. En dat voor een vast bedrag. Voor zowel lunch als diner kan men hier terecht. Ook kun je uiteraard kiezen voor een a la carte menu.

Vacatures
Door een personeelstekort kan het restaurant helaas minder walk-ins ontvangen. Dit tekort is ontstaan door de huidige situatie van de arbeidsmarkt en een nasleep van corona. Er zijn een aantal vacatures beschikbaar. De focus ligt op mensen met ervaring en de juiste vaardigheden. Zo is Gewoon Lekker opzoek naar chef-koks met ervaring, die in de avonden en in het weekend kunnen werken. In het weekend is er ook vraag naar mensen boven de 18 jaar die een steentje kunnen bijdragen in de bediening. Voor deze functie is het hebben van ervaring niet noodzakelijk. Wel wordt er verwacht dat je kunt omgaan met de piekdrukte in het restaurant. Ook is er een vacature beschikbaar als leidinggevende in de bediening. Voor deze functie is aantoonbare ervaring een must, en is een diploma sociale hygiëne en kennis van HACCP (hygiëne code) gewenst. In de spoelkeuken is er vraag naar een fulltimer van 18 jaar of ouder. Verder zijn er in het hotel ook nog vacatures beschikbaar voor de functie medewerker housekeeping.

Het team

Het team van Gewoon Lekker bestaat uit een leuke mix van verschillende mensen. Iedereen in het team vult elkaar aan. Ook zitten er veel jonge mensen in het team en hangt er een gemoedelijke sfeer. Klinkt dit alles voor jou als muziek in de oren? Neem dan contact op met Gewoon lekker via https://www.restaurantgewoonlekker.nl/heerhugowaard/