Wat vind ik leuk, wat kan ik goed, wat kunnen wij goed, waar worden wij blij van, hebben wij een hobby, een passie waar we meer mee kunnen en willen? Allemaal vragen die al jaren speelden. En wat bleek, wij zijn heel goed in klussen, samen klussen. Ons hele huis hebben we al van top tot teen verbouwd en aangepast aan onze wensen en behoeftes.

Het laatste grote project was een lounge-set voor in de achtertuin. Na wat brainstormen kwamen we op het idee om deze van pallets te bouwen.Wat hebben we daar veel energie en heel, heel veel nieuwe ideeën van gekregen!By Kinge bestaat uit 2 stoere dames, Kitty en Inge. Wij creëren van pallets, afval hout, oude spullen, "troep", waar u misschien niets meer in ziet, duurzame, mooie stoere en unieke producten.Op deze manier gaan wij de verspilling van hout en andere nog goede bouwmaterialen tegen.Het leuke van het werken met pallets is dat geen product het zelfde is. Elke pallet heeft zijn eigen unieke vorm.

En zo is By Kinge geboren.

Naast het maken van meubels, giftboxen, cadeaus van hout zijn wij ook in te huren voor diverse klussen. Denk hierbij eens aan het schilderen van uw kozijnen en deuren, of een muur die voorzien moet worden van een nieuwe laag latex.Maar ook kleine timmerklussen en tuinonderhoud behoort tot onze werkzaamheden.

Kijk eens op onze website www.bykinge.nl voor leuke ideeën, mogelijkheden en prijzen.

Wilt u een vrijblijvende offerte voor een klus? Mail info@bykinge.nl of bel 06-1936 1150 gerust