HEERHUGOWAARD - Iedereen die een vijver bezit of die er eens een heeft gehad, weet dat het planten- en dierenleven in en rond de vijver fascineert.

Voor wie er van droomt om zelf een stukje waterparadijs in de tuin aan te leggen, maar hier tegen op ziet vanwege de planning, de werkzaamheden en de inrichting is deze lezing zeer geschikt.

Henk Sieraad houdt al vele jaren tuinvijvers, en nog steeds met veel plezier.Stap voor stap worden de voorgeschiedenis, de aanleg en inrichting van zijn huidige vijver besproken.

Natuurlijk is sindsdien de vijver in zijn ontwikkeling gevolgd vanaf het vullen in juni 2018 tot heden.Gelegenheid tot het stellen van vragen is er vanzelfsprekend altijd; tenslotte is het de bedoeling dat iedere bezoeker met een beetje extra kennis over hun huidige of toekomstige vijver naar huis gaat.

Deze lezing wordt gehouden in Buurthuis “De Ezel”, Fabritiuspark in Heerhugowaard, en begint om 20.15 Vragen over deze avond of meer weten over Aquarium-en vijververeniging Hugo Aqua: telefonisch via 072 5754751, via internet www.hugo-aqua.nl of via facebook www.facebook.com/aquariumvereniging.hugoaqua