WOGNUM - Hoera, er is een samenwerking ontstaan! Voor eten dat gered mag worden. Sportcafé 19, Jumbo Monique en vele bij Jeelink aangesloten lokale ondernemers, slaan de handen ineen. Wij koken met wat er op dit moment in overvloed is en redden gezond en lokaal voedsel van de prullenbak.

Vanaf vrijdag 3 april proef jij de primeur!


Vanaf 3 april kun je op vrijdag, zaterdag en zondag op www.sportcafe19.nl een maaltijd bestellen, bereid met ingrediënten uit de streek. Geleverd door onze lokale, bij Jeelink aangesloten, ondernemers. Onze maaltijden redden goed voedsel, steunen lokale ondernemers en zijn bovendien om te smullen. Laten we samen de wereld een beetje mooier maken.

Deze week: Poké bowl met gerookte zalm

Een voedzame, smakelijke maaltijd voor € 9,95

Ook (fris)dranken zijn vanaf € 1,50 te bestellen.

Bezorging binnen een straal van 15 kilometer rondom Wognum is gratis. Daarboven tot 25 kilometer € 5,00.

Wat is Jeelink?
Jeelink is een stichting die als doel heeft de wereld mooier achter te laten dan dat we haar aangetroffen hebben. Dat doen wij samen met jou! Vanuit bewustwording laten we steeds opnieuw zien hoe het anders kan, zodat jij hierdoor geïnspireerd raakt om jouw steentje bij te dragen. (www.jeelink.nl)

Hoe komen de maaltijden elke week tot stand?
Dat is heel simpel en gaat als volgt:
- wij halen de groenten bij een van onze aangesloten boeren op;
- wij gaan Jumbo Monique om daar vlees van de prullenbak te redden;
- vanuit dit aanbod komt een gerecht tot stand;
- ingrediënten die we nog missen, kopen we bij Jumbo Monique. Bij voorkeur producten van onze lokale leveranciers;
- het menu komt online op www.sportcafe19.nl waar je deze kunt bestellen;
- de keuken gaat aan de slag en bereidt een heerlijk verse maaltijd;
- de maaltijden kun je afhalen of thuis laten bezorgen.

Zo creëren wij een eerlijke, gezonde, geredde, lokale maaltijd waarbij genieten centraal staat. En natuurlijk vertellen wij elke week het verhaal achter de ingrediënten. Wat op woensdagmorgen nog niet eens een idee was, bleek ’s avonds een concreet plan te zijn. Matthieu van Rokerij Smoking ziet zijn hele omzet wegvallen doordat zijn afzet richting de horeca is gestopt. Hij heeft het net als vele ondernemers zwaar deze periode. Ook het Sportcafé heeft behoefte aan omzet. Snelheid, dat is waar het deze week om draait. Daarom de keuze voor dit heerlijke gerecht. Eenvoudig, doch smakelijk en voedzaam.

Eet smakelijk!

Kijk snel op sportcafe19.nl en help mee.

Groetjes Judith, Monique en compagnons