BROEK OP LANGEDIJK - Dit jaar zal Pasen anders zijn dan anders. Dat geldt ook voor museum BroekerVeiling. Maar ze hebben er een leuke draai aan gegeven. Je kunt nu een heerlijke appel- of monchoutaart bestellen met paasaccessoires om je taart om te toveren tot een heuse paastaart! Onder inzenders met de mooiste taart wordt bovendien nog eens een aantal prachtige prijzen verdeeld.

Paasactie voor crea-kids!

Bestel nu jouw Paastaart bij Museum BroekerVeiling (appel of monchou) en vermeld dat je meedoet aan de paasactie. Je taart wordt a.s. zaterdag gratis bezorgd in Langedijk met versiersels, slagroom en een leuke kleurplaat. Versier de taart en maak er een mooie creatie van, misschien heb je thuis ook nog wel gave of lekkere dingen liggen die je kunt gebruiken! Maak een foto van de taart en post hem op Facebook of mail hem naar het museum. Onder de mooiste inzendingen verloten wij drie SuperKOOLe prijzen!

Heel het Museum bakt
In het museumrestaurant zijn bezoekers al gewend om te genieten van heerlijke verse appel- of monchoutaart. Als je het museum binnenkwam rook je die heerlijke geur al. Nu kan iedereen ook thuis genieten van deze heerlijke verse en huisgemaakte taarten. Voor €15 per taart steun je het museum door deze moeilijke periode. De taarten worden gratis bezorgd in de gemeente Langedijk en nabije omgeving maar kunnen ook worden afgehaald bij het museum.

Bij het bezorgen en afhalen wordt rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM. Bestellen kan via het speciale e-mailadres: taart@broekerveiling.nl Of bel naar het museum: 0226 – 313807. Zie de website https://www.broekerveiling.nl/taarten voor meer informatie.