Woensdag 25 november t/m zaterdag 5 december. Leuk voor u én het goede doel!


December staat voor velen van ons in het teken van liefde, familie, lekker eten en cadeautjes. Een feestmaand die, ondanks de winterse temperaturen, voelt als de warmste tijd van het jaar! Hoe fijn zou het zijn als wij iedereen dat gevoel kunnen geven. Want zeg nou zelf: geven is toch eigenlijk nog leuker dan krijgen? Daarom staat winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard van woensdag 25 november t/m zaterdag 5 december in het teken van de LINDA.Foundation: een initiatief van Linda de Mol en het tijdschrift LINDA. Dit goede doel richt zich op (alleenstaande) ouders met kinderen in Nederland die in financiële nood verkeren, want ook zij verdienen iets extra’s in deze tijd van het jaar. Zij worden blij gemaakt met een verwendoos vol cadeaubonnen.

 

Geven is nog leuker dan krijgen

Winkelcentrum Middenwaard wil voor de LINDA.Foundation zo veel mogelijk geld inzamelen. Het winkelcentrum staat daarom anderhalve week lang bol van de leuke activiteiten! Zo is er in het winkelcentrum een LINDA plein waar men, tegen een kleine bijdrage, zijn of haar geluk kan laten beproeven aan het Rad van Fortuin. Ook kan men cadeaufiches kopen en inleveren bij één van de deelnemende winkels in ruil voor een leuk presentje. En wie geslaagd is voor een mooi cadeau kan dit op het LINDA plein feestelijk laten verpakken bij de inpakbalie. Alle bijdragen komen volledig ten goede aan de LINDA.Foundation.

 

Samenwerking
Winkelcentrum Middenwaard is samen met Wereldhave, eigenaar van het winkelcentrum, sinds 2014 een unieke samenwerking aangegaan met de LINDA.Foundation. Dit jaar vindt de 2e editie plaats waarbij Wereldhave en winkeliers zich gezamenlijk inzetten om aandacht te vragen voor het thema van de LINDA.Foundation. Het streven? Zoveel mogelijk geld inzamelen om (alleenstaande) ouders in financiële nood met kinderen een steuntje in de rug te geven.

 

LINDA.Foundation
De LINDA.Foundation is een initiatief van Linda de Mol en het tijdschrift LINDA dat als doel stelt meer begrip en vooral positieve acties te creëren voor kinderen in Nederland die opgroeien in gezinnen die het financieel zwaar hebben. De filosofie van de LINDA.Foundation sluit nauw aan bij de duurzaamheidsdoelstellingen van vastgoedeigenaar Wereldhave om de verbinding met de lokale omgeving van haar winkelcentra te versterken.