HEERHUGOWAARD - Zondag 25 november organiseert De Pieter Raat Stichting in woonzorglocatie De Raatstede van 15.00 tot 19.00 uur haar jaarlijkse Winterfair. Met heel veel kraampjes boordevol aantrekkelijke koopwaar van Waardse ondernemers met leuke workshops, theater- en muziekoptredens, Oudhollandse spelletjes, een loterij en Rad van Avontuur, lekkernijen en vooral heel veel gezelligheid. Een mooie gelegenheid om decemberinkopen te doen en tegelijkertijd kennis te maken met de activiteiten die sinds begin oktober voor alle senioren uit Heerhugowaard zijn opengesteld. De entree voor de Winterfair is gratis. Rolstoelbus Thijs rijdt tussen 14.30 en 19.30 uur van de locatie Hugo-Waard (G. Douplantsoen) via Restaurant het Arboretum (Tamarixplantsoen) en appartementencomplex Magnolia (Hortensialaan) naar de Winterfair in De Raatstede. Iedereen is van harte welkom.

Naast de gezelligheid van de Winterfair, is dit een uitgelezen kans om rond te kijken in De Raatstede. ,,Sinds oktober zijn onze restaurants en activiteiten opengesteld voor alle Waardse senioren’’, vertelt DPRS-bestuurder Gabriele Kasten. ,,Zo willen wij in samenwerking met de gemeente Heerhugowaard het welzijn van senioren bevorderen. Onze begeleiders en vrijwilligers organiseren met veel enthousiasme allerlei activiteiten: van muziek, gym, stoelyoga en klaverjassen tot kaarten maken, creatief met groen, samen koken en schilderen tot geheugenfitness, workshops en demonstraties. Dat doen we in De Raatstede, in Restaurant het Arboretum aan het Tamarixplantsoen en bij onze woonzorglocatie Hugo-Waard aan het G. Douplantsoen. Deelname aan de meeste activiteiten is gratis, voor sommige activiteiten wordt een kleine vergoeding gevraagd. Onze gezellige Winterfair is een mooie gelegenheid om informatie te krijgen, de nieuwe activiteitenprogramma’s mee te nemen en de verbinding aan te gaan’’, aldus Kasten.

Rolstoelbus Thijs
Om (buurt)bewoners van de woonzorglocatie Hugo-Waard (G. Douplantsoen), het Arboretum (Tamarixplantsoen) en Magnolia (Hortensialaan) ook de kans te bieden de Winterfair te bezoeken, rijdt Rolstoelbus Thijs langs deze locaties. De bus rijdt tussen 14.30 en 19.30 uur van de locatie Hugo-Waard via het Arboretum en Magnolia naar De Raatstede. Een retourtje kost €3,50. De laatste rit vertrekt om 19.30 van De Raatstede, via Hugo-Waard, het Arboretum naar Magnolia. Kijk voor de vertrektijden op www.dprs.nl/winterfair of bel met (072) 576 72 00.