ALKMAAR - Wat ga ik doen na mijn vmbo? Een vraag die momenteel bij menig derde en vierdejaars vmbo-er leeft. Zeker nu de fysieke open dagen, in de huidige coronatijd, niet door kunnen gaan is het extra lastig om je goed te oriënteren op je vervolgopleiding. Het Clusius College organiseert daarom een online open dag.


Online open dag op woensdag 25 november
Om middelbare scholieren en hun ouders kennis te laten maken met de verschillende mbo-opleidingen organiseert het Clusius College op woensdag 25 november 2020 een online open dag. De open dag is gewoon vanuit huis te volgen. Vanaf de bank of aan de eettafel kunnen bezoekers van 18.00 – 20.00 uur digitaal sfeerproeven en webinars volgen. Van iedere vestiging en opleidingscluster zijn filmpjes te zien en per opleiding zijn live-webinars te volgen. Ook voor ouders is er een speciaal webinar. Of wil je alles weten over stagemogelijkheden binnen het mbo? Ook daar is een webinar van. Bovendien kun je al je vragen stellen in de live chat met docenten en studenten. Aanmelden voor deze online open dag is verplicht en kan via www.clusius.nl/mbo/open-dagen-mbo. Je krijgt dan een link gemaild waarmee je toegang krijgt tot dit online event.

De kracht van het Clusius mbo
Het Clusius College heeft 16 zeer verschillende mbo-opleidingen (in Alkmaar, Hoorn en Schagen) waarbij goed onderwijs in een kleinschalige setting centraal staat. Leren in de praktijk is daarbij belangrijk en dat vertaalt zich in veel praktijkles en uitgebreide (internationale) stagemogelijkheden. Dat is de kracht van het Clusius mbo.

Aanmelden en meer info
Meer informatie over de mbo-opleidingen van het Clusius College en aanmelden voor de online open dag kan via www.clusius.nl/mbo.