HEERHUGOWAARD - Op woensdag 22 mei neemt Frank Lammers u in Cool kunst en cultuur mee terug naar het belangrijkste muziekfestival uit de geschiedenis; Woodstock. In One Night of Peace and Music vertelt Lammers over de mooie én lelijke kanten van dit roemruchte evenement.

Even terug naar toen
Vijftig jaar geleden, in de zomer van 1969, bezochten bijna een half miljoen mensen Woodstock. Het meest invloedrijke popfestival uit de muziekgeschiedenis werd een mijlpaal van de tegencultuur van de jaren zestig.

Samen met de band Strange Brew (met o.a. Anne Soldaat) laat Frank Lammers muziek van o.a. Jimi Hendrix, Joe Cocker, The Who en Santana herleven. De band wordt aangevuld met twee wisselende gastzangers: Sandra van Nieuwland, Pablo van der Poel, Paul de Munnik of Stephanie Stuijk.

Kaarten
Kijk voor meer informatie en tickets op www.coolkunstencultuur.nl. Uw avondje uit compleet maken? Reserveer dan voor het Nagenietarrangement en praat na afloop van de voorstelling na aan een gereserveerde tafel met een drankje en wat lekkers.