HEERHUGOWAARD - Soms weet je even de weg niet meer. Welke richting kan je op? Wat wil je wel? Wat kan je doen en soms weet je de antwoorden gewoonweg niet. Het kan hierbij om allerlei vraag stukken gaan. Niets is vreemd het is de waarde die jij er aan hangt.  

Middels deze workshop word op een creatieve wijze JOUW cirkel doorbroken. Welke impact maakt voor jouw een eigen keuze. Welke nieuwe stappen kan jij gaan maken?

Eerst maak je door middel van vraagstellingen en kaartlegging een route van sleutelwoorden. Het inzicht komt met de woorden die bij je opkomen. Verrassend is de uitkomst omdat je door de sleutelwoorden zelf al je keuzes hebt gemaakt.  De CIRKEL doorbreek je doordat je de gestelde vragen uitwerkt om tot je inzichten te komen. Vervolgens kies je een bord uit in de grote waarin jij wilt werken. Verder mag je van allerlei materialen gebruik maken, zoals stoffen, tijdschriften, verf, potloden, knopen en allerlei andere items.

Een werkelijke investering in de ontwikkeling van jezelf.  Voelen vanuit jouw HART en de uitkomst omzetten naar ACTIE door uitwerking van JOUW VISIE bord.

De workshop duurt ongeveer drie uur en er is koffie/thee met vers gebak. Gebruik van locatie, kaartlegging met hand-out en gebruik van materialen.

Januari AANBIEDING € 25,- per persoon inclusief 21%btw.  Voor een duidelijk begin van jou jaar! Nu zal ik de eerste workshop gegeven worden op de Locatie van Wonen Plus En Welzijn aan de Rozenlaan 2 te Heerhugowaard. op Zaterdag 14 Januari 2017 en ben je welkom in deze intieme setting. Geef je op! De workshop start om 9.30 tot 12.30 uur of workshop start om 14.00 tot 17.00 uur.

Kijk op www.dehartelijkevoet.com en geef je op via dehartelijkevoet@gmail.com bellen mag ook op 06-51425098