LANGEDIJK - In de workshop gespreksvoering krijg je alle tools om een gesprek effectief en soepel te laten verlopen.

Stichting Dijk en Waard voor Elkaar (DeWvE) is er om vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties in Dijk en Waard te ondersteunen. In dat kader organiseert DeWvE de workshop gesprekken met vrijwilligers. De workshop is bedoeld voor coördinatoren en bestuurders van vrijwilligersorganisaties die vrijwilligers aansturen. De workshop wordt geleid door communicatiedeskundige Wessel Louis.

Het leerdoel van de workshop is om deelnemers meer inzicht te geven in het voorbereiden en voeren van een effectief welkomstgesprek, een correctiegesprek, een evaluatiegesprek of een afscheidsgesprek. Het voeren van dit soort gesprekken kan uitdagend zijn, vooral als het gaat om het geven van feedback of het bespreken van problemen. Door middel van praktische oefeningen en discussies zullen deelnemers leren hoe ze deze gesprekken op een constructieve en professionele manier kunnen voeren.

"Als coördinator is het belangrijk om op een prettige maar effectieve manier gesprekken te voeren met vrijwilligers", aldus Ruud Herder van Dijk en Waard voor Elkaar. "We vinden het belangrijk om deze workshop te kunnen organiseren en zo coördinatoren extra tools geven om hun gesprekken effectief en succesvol te voeren. Wessel Louis is een ervaren communicatiedeskundige en we zijn blij dat hij zijn expertise met ons wil delen."

De workshop is op woensdag 31 mei van 9:15-12:30 in museum De Broekerveiling Museumweg 1 Broek op Langedijk.

Deelnemers wordt gevraagd om zich vooraf aan te melden via de website van Stichting Dijk en Waard voor Elkaar, www.dewve.nl De kosten voor deelname bedragen € 10,00 per persoon (inclusief koffie en thee).

Voor meer informatie: info@dewve.nl

Aanmelden:

https://forms.office.com/e/UyPySh8suv