HEERHUGOWAARD - Bijna iedereen in Heerhugowaard is dit weekend terug van vakantie. De winkels van Centrumwaard haken daar op in met de Weer Naar school Aktie. Alle winkels waar de Weer Naar School poster hangt hebben een leuke actie bedacht. De aktie duurt 2 weken loopt van zaterdag 27 augustus tot en met zaterdag 10 september.

“Iedereen gaat weer van start. Daar spelen we op in. En een bezoekje aan Centrumwaard is meer dan de moeite waard. Met bijvoorbeeld veel zelfstandige winkels en leuke formules”, zegt centrummanager Eduard Plate.

Samenwerking
In Centrumwaard wordt door de ondernemers volop ingezet op samenwerking. Dat is deze zomer terug te zien aan de fleurige bloemen dien in het hele centrum hangen. Het is de bedoeling dat er per 1 januari 2023 de BIZ wordt ingevoerd. Dan is samenwerking in het zich vernieuwende oude centrum voor de komende jaren gegarandeerd.

Met de zomerbloemen en allerlei akties zoals nu Terug Naar School wordt vast een voorproefje genomen in Centrumwaard. Wat voor akties er komen moeten we afwachten. Een voorbeeld is Nice 2 Have aan het Raadhuisplein. Bij aankoop van een rugtas krijgen klanten een paar hippe, duurzame sokken van € 12,50 cadeau. Bij buurman Senza is een speciale ijsjes aanbieding. En zo zullen er meer verrassende akties zijn.

Meer informatie is te vinden op de geheel vernieuwde site www.centrumwaard.nl