HEERHUGOWAARD - Gaat jouw zoon of dochter zingend de dag door? Meld hem of haar dan aan voor Kinderkoor Little & Junior Voices bij Cool kunst en cultuur! Kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar zingen mee met de leukste hits voor kids en leren ondertussen alles over meerstemmig zingen en zangtechnieken.

Samen zingen
Samen zingen is goed voor de taalontwikkeling en de sociale en motorische ontwikkeling maar ook voor het zelfvertrouwen van kinderen. En het is natuurlijk vooral heel leuk en ontspannend! Bij Kinderkoor Little & Junior Voices zingen de kinderen samen met leeftijdsgenoten de leukste hits voor kids. Denk bijvoorbeeld aan nummers uit de Kids Top 20, van Kinderen voor Kinderen maar ook bekende pop- en musicalnummers komen voorbij. Tijdens het zingen leren de kinderen van alles over wat er nog meer komt kijken bij samen zingen zoals meerstemmig zingen en een goede podiumpresentatie. Het koor treedt meerdere keren per jaar op voor publiek zoals bijvoorbeeld tijdens Cool’s Winter Wonder Walk.

Meer informatie en inschrijven
Het kinderkoor repeteert iedere dinsdagmiddag, onder leiding van muziekdocent Betty Bakker. Kijk voor meer informatie over het koor en het inschrijven op www.coolkunstencultuur.nl/educatie.