HEERHUGOWAARD - Wist je dat zingen een bijzonder effect heeft op ons lichaam? Je maakt niet alleen geluksstofjes aan, het geeft je ook veel energie! Door samen te zingen leer je naar elkaar te luisteren en samen te werken. Samen zingen verbindt, zing je met ons mee? Binnenkort starten de leukste zangkoren voor jong en oud(er) bij Cool kunst en cultuur!

The Voices of Cool

In dit gezellige koor voor kinderen van 6 t/m 12 jaar zingen we samen hits van o.a. Davina Michelle en Suzan & Freek en spelen we spelletjes om meer te leren over de emotie in muziek. Kinderen krijgen veel voldoening als ze zien dat anderen van hun optreden genieten. Het draagt bij aan een positief zelfbeeld én stimuleert de creativiteit. The Voices of Cool start op dinsdag 14 september, maar later instromen is ook mogelijk.

Female Vocal Group Sing Out

“Er is maar één ding mooier dan zingen… en dat is nog méér zingen” zei de Amerikaanse jazz-zangeres Ella Fitzgerald ooit. Ella heeft gelijk, en daarom start op dinsdag 29 september de Female Vocal Group Sing Out! In dit enthousiaste koor (18+) zing je samen met andere muziekliefhebbers de leukste gospel-, jazz- en popnummers. Plezier bij het zingen staat voorop maar daarnaast leer je ook alles over stemvorming, ademhaling en podiumpresentatie.

Male Vocal Group

Nieuw dit seizoen is de Male Vocal Group! Bij een mannenkoor denk je misschien snel aan shanty- of zeemansliederen, maar dat is vanaf nu verleden tijd. In dit energieke mannenkoor gaan we aan de slag met pop- en showmuziek. Dus maak je stembanden warm en schud je heupen los tijdens deze cursus voor ‘men only’! Het koor start op woensdag 3 november bij Cool kunst en cultuur.

Aanmelden

Alle cursussen gaan binnenkort van start, maar later instromen is altijd mogelijk. Kijk voor meer informatie, inschrijven en de kortingsmogelijkheden op www.coolkunstencultuur.nl, of neem direct contact op met de leerlingenadministratie via bianca@coolkunstencultuur.nl.