HEERHUGOWAARD - De zomervakantie… Zes weken vol leuke dingen. Voor de meeste gezinnen dan… Want een dagje naar de speeltuin, buiten spelen met je fiets of skateboard, een bezoekje aan het zwembad of een simpel ijsje: dat zit er voor ruim 300.000 kinderen en hun ouders in Nederland niet in. Huishoudens met een laag inkomen hebben gewoonweg niet de mogelijkheden om deze activiteiten te ondernemen.

Stichting Present Heerhugowaard-Langedijk wil in samenwerking met sponsoren en inwoners van Heerhugowaard en Langedijk zorgen voor wat zomerse verrassingen voor deze gezinnen.

In deze Coronaperiode willen veel mensen graag iets voor een ander doen, maar vaak weet men niet hoe of wat. Door je aan te melden bij de Stichting Present als gever, een zogeheten Zomervlinder, wordt je gekoppeld aan een gezin met een laag inkomen. Je haalt bij Present een tas op en vult deze met een aantal zomerse verrassingen. Dat kan een mooi magazine zijn, een lekkere bodylotion, waterballonnen, een waardebon voor een ijsje etc. De Zomervlinder is vrij om te kiezen wat er wordt toegevoegd. In de tas zit alvast een boek van de Heerhugowaardse kunstenares Anky Floris.

Wil je graag iets voor een ander doen en je aanmelden als Zomervlinder? Ga dan naar het inschrijfformulier op onze website of scan de QR code en geef op!

Aanmelden kan tot 13 juni. Zie ook onze facebookpagina https://www.facebook.com/Zomervlinders106027614977753

Voor vragen kun je ons bereiken via info@presentheerhugowaard-langedijk.nl