HEERHUGOWAARD - Beleef op woensdag 25 februari gratis een complete avond uit met het prachtige toneelstuk Peachez van Toneelgroep Maastricht en ga na afloop in gesprek met de directeur van Cool. Zo genieten we allemaal van dezelfde voorstelling, maar dan vanuit huis! Schenk een lekker drankje in en zet het borrelplankje alvast klaar; het is tijd voor een heerlijke avondje 'uit' en samenzijn!

Fatale liefdesles
Peachez van Toneelgroep Maastricht vertelt de bloedstollende reconstructie van een fatale liefdesgeschiedenis. Het rustige leven van de professor (gespeeld door Porgy Franssen), krijgt namelijk een rigoureuze wending wanneer hij plots een e-mail krijgt van een voor hem onbekende vrouw: Sarah Peachez (gespeeld door Maartje van de Wetering). Er ontspint zich een hartstochtelijke mailwisseling. En iets waar de professor niet meer op rekende gebeurt: hij vindt de liefde die zijn leven voorgoed veranderd. Alleen niet op de manier waar hij in eerste instantie op had gehoopt…

InZoomen met Cool
Na afloop van de livestream van Toneelgroep Maastricht zoom je samen met directeur Lineke Kortekaas én iemand van Toneelgroep Maastricht in op de voorstelling. Wat sprak jou bijvoorbeeld het meeste aan van de voorstelling? En hoe heb je een bepaalde scène ervaren? Ook is dit hét moment om vragen te kunnen stellen aan de directeur van het theater! Het gesprek vindt digitaal plaats via Zoom. Er is plek voor 30 personen, dus meld je snel aan! Kijk voor meer informatie en het reserveren van je gratis plek op www.coolkunstencultuur.nl.