Sportservice Heerhugowaard organiseert in de eerste week van mei voor elke leeftijd uitdagende en sportieve activiteiten. In samenwerking met Zwembad Waardergolf en diverse sportverenigingen maken wij er deze vakantie weer een sportief feestje van.

Zwemfestijn

Maandag 4 mei organiseert Sportservice Heerhugowaard in samenwerking met Zwembad Waardergolf een zwemfestijn voor kinderen uit groep 3 t/m 8 die minimaal zwemdiploma A hebben. In verschillende baden van het zwembad zijn 10 spetterende onderdelen uitgezet die de kinderen individueel uitvoeren. Opgeven is niet nodig, kom maandag 4 mei gezellig meedoen met o.a. waterbasketbal, vlotvaren en de glijbaanrace! Kosten €2,50, betalen op de dag zelf bij de entree van het zwembad.
Kleuter- en sportcarrousel

Op woensdag 6 mei is er een Kleutercarrousel voor kinderen uit groep 1 en 2. Kleuters maken in een uur kennis met 2 sporten; Funckey (versimpelde hockeyvorm) en kaboutervoetbal. Daarnaast organiseren de sportbuurtwerkers allemaal leuke spelletjes voor de kleuters. Elke 20 minuten wordt er doorgedraaid, zoals in een echte carrousel!

Op deze dag is er ook een sportcarrousel voor kinderen uit groep 3 t/m 8. Maak in 1 keer kennis met 3 sporten. In de sportcarrousel draai je door van sport naar sport; voetbal, hockey en korfbal. Je krijgt 3 keer een kennismaking van 45 minuten met na elke training een kwartier pauze. Sportservice Heerhugowaard werkt deze dag samen met: voetbalvereniging WMC, Korfbalvereniging Apollo en Hockeyclub Heerhugowaard. Geef je op via de website van Sportservice Heerhugowaard.

 

Buurtsportbattle

Welk tweetal wordt dit jaar de BuurtSportBattle-kampioen van Heerhugowaard? Van 13.30 uur tot 15.30 uur zijn kinderen van groep 5 t/m 8 van de basisscholen van harte welkom op speelveld De Toekomst in de Rivierenwijk. Zij gaan in tweetallen de sportieve strijd met elkaar aan. Het team dat aan het einde van de middag de meeste punten verzameld heeft, mag een leuke prijs in ontvangst nemen. Deelname is gratis. Aanmelden is niet nodig, kom gewoon naar het veldje.

 

Maak jij er ook een sportieve vakantie van? Vergeet niet je flesje water mee te nemen naar de activiteiten. Kijk voor meer informatie en opgeven op www.sportserviceheerhugowaard.nl. Vragen? Neem contact op met  Monique de Vries, 072 – 57 63 880 of via mdevries@sportserviceheerhugowaard.nl.

 

Sportservice Heerhugowaard stimuleert de jeugd van Heerhugowaard om minimaal 1 uur per dag te bewegen.