STOMPETOREN – Arnold de Block is vanaf volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van SSV. Bij de club uit Stompetoren tekent de oefenmeester een meerjarig contract. ,,We kunnen hier iets moois neerzetten”.

Een maand geleden werd bekend dat Arnold de Block bezig is aan zijn laatste seizoen bij WMC. De coach kon op zoek naar een nieuwe uitdaging en heeft deze met SSV gevonden. De ploeg uit Stompetoren is de huidige nummer tien in de vijfde klasse B. De ambities van de club reiken echter verder dan de vijfde klasse, waardoor het voor De Block een mooie stap is. ,,Ik ben blij met deze overstap. Als je kijkt naar het veld, de accommodatie en de mogelijkheden die de club biedt” vertelt de oefenmeester die een tweejarig contract tekent, met een optie voor een derde seizoen.

Stappen maken
Van de vierde naar de vijfde klasse is sportief gezien een stap omlaag. Toch hoopt De Block met SSV op termijn een niveau hoger te gaan acteren. ,,We willen snel stappen maken. Er zit potentie in deze groep. Ik kom omdat ik het gevoel heb dat we hier echt iets kunnen neerzetten”.