HEERHUGOWAARD - Afgelopen zaterdag werd de nieuwe winkel van Bakkerij Jos Rood in de Heerhugowaardse wijk De Draai feestelijk geopend. Het managementsteam en medewerkers zijn met recht trots op de prachtige nieuwe zaak.


Met drie zaken in Alkmaar en nu ook drie in Heerhugowaard kijkt manager Ronald Zegers tevreden rond. "We zijn hier al een paar jaar mee bezig en we zijn met z'n allen trots dat het nu eindelijk zover is. Er is hier een prachtige nieuwe wijk neergezet met een mooi winkelcentrum waarin wij prima thuispassen. We zien de toekomst dan ook hoopvol tegemoet."

En dat terwijl het niet de meest makkelijke tijd is om een nieuwe zaak te openen. "Klopt, ook wij hebben te maken met de stijgende energieprjzen, maar dat geldt op dit moment voor elke ondernemer", aldus Zegers. "Maar dat heeft ons niet tegen gehouden. We zijn dit met volle overtuiging aangegaan en gaan er nu met het hele team iets moois van maken met dagelijks heerlijk verse producten."

Zegers heeft vlak daarvoor, samen met het personeel, de nieuwe zaak op ludieke wijze geopend. Dit gebeurde niet door middel van het doorknippen van een lintje, maar samen met zijn vrouw Danielle zetten zij het mes in een ambachtelijk gebakken stokbrood. Na de opening weten de eerste klanten de winkel snel te vinden en de speciale "super-shopperactie" vindt gretig aftrek. Klanten krijgen voor een speciale prijs een grote boodschappentas vol met lekkernijen en een brood naar keuze.

De ondernemer is niet alleen trots op de winkel die veel warmte en sfeer uitstraalt, maar ook op het nieuwe logo dat de zaak heeft gekregen. "Deze is weldra terug te zien in alle winkels en de producten. Het werd tijd voor iets nieuws zonder aan de naam die Jos Rood heeft opgebouwd voorbij te gaan. Dat hebben we dan ook zeker in het logo verwerkt."

De nieuwe zaak van Bakkerij Jos Rood is te vinden aan de Lijsterstraat 3, 1706 BN te Heerhugowaard (naast de Vomar) en is dagelijks geopend.


Fotografie:
Diane van den Broek