HEERHUGOWAARD - Afgelopen vrijdag werd het traditionele bedrijventoernooi van SVW '27 weer georganiseerd. Op zes halve veldjes streden 18 teams in een 7 tegen 7 competitie om de hoogste eer.

Er werden drie poules van zes gevormd waarbij elk team dus vijf wedstrijdjes van een kwartier mocht spelen. Het toernooi kende dan ook drie winnaars. Er werd bewust gekozen om na afloop van de poulewedstrijden geen kruisfinales meer te houden want na 2,5 uur voetbal bleek het mooi geweest en diende de inwendige mens natuurlijk ook gevuld te worden.

Iets wat vooraf ook al gebeurde want de organisatie had de zaakjes weer goed voor elkaar met vooraf aan de wedstrijden een heerlijk lopend buffet. Tijdens de wedstrijden bleek er ook geen enkele wanklank te horen en gingen alle wedstrijden zeer sportief en in rap tempo, zonder enige uitloop, voorbij. Peter de Boer, een van de mensen in de organisatie keek dan ook tevreden over de velden heen. 'Geweldig om dit te zien. Het is elk jaar weer een feest. En we kunnen zelfs nog uitbreiden want we hebben ruimte genoeg hier op De Kabel. Wellicht doen we het volgend jaar met 24 teams.'

Aan het eind van de geslaagde avond waren het uiteindelijk de teams van BDO, Heerhugowaard Sport en Rodi Media die met de hoogste eer mochten strijken en de beker kregen uitgereikt waarna er nog een gezellig samenzijn volgde in een volgepakte kantine.

Foto's: DP Sportfotografie