HEERHUGOWAARD – Op vrijdag 24 mei organiseert SVW’27 vanaf 18.30 uur het jaarlijkse bedrijvenvoetbal toernooi. Een dag waarop de club het nuttige en het aangename wil verenigen. Op dit moment heeft het toernooi nog twee teams nodig om het toernooi compleet te maken dus meldt uw team aan.

SVW’27 is een club in beweging en wil graag haar netwerk en prachtige accommodatie delen met bedrijven in regio. Het toernooi aan de Parklaan 3 in Heerhugowaard kan gezien worden als een uitje met elkaar, lekker sportief bezig zijn en eventueel de mogelijkheid om in contact te komen met potentiële klanten. Waarbij het meenemen van supporters alleen maar wordt gestimuleerd.

Opzet
Op een half veld zal er zeven tegen zeven met pupillen doelen worden gespeeld. Met minimaal vier wedstrijden lijkt er sportief gezien genoeg te beleven. Daarbij zullen zaalvoetbalregels worden gehanteerd, mag er doorlopend worden gewisseld en duren de wedstrijden vijftien minuten.

Indeling
De organisatie deelt naar niveau in, te weten goed, voldoende en recreatief. Indien u bij een specifiek bedrijf in de poule wilt worden geplaatst dan houdt de organisatie daar rekening mee.

Met een professionele fotograaf voor de team-, en actiefoto’s, een kok, muziek, EHBO, en de nodige versnaperingen heeft de organisatie ook voor het nodige buiten de wedstrijden om georganiseerd.

De kosten bedragen €50,- per team. De kosten voor het diner bedragen €12,50. Neem voor meer informatie of aanmelden op met sponsor@svw27.nl of bel met Peter de Groot, 06-34484740.