HEERHUGOWAARD - De vrouwen van Reiger Boys hebben de onderste plaats weer verlaten na een zege met het kleinst mogelijke verschil op Wartburgia. De heren speelden in Haarlem in een doelpuntrijk duel met 3-3 gelijk.

Hoewel geen hoogstaande wedstrijd wisten de vrouwen van Reiger Boys op karakter en wilskracht de zege over de streep te trekken tegen Wartburgia VR2. Daarnaast stond het vooral verdedigend goed bij de ploeg van trainer Raimondo Palmas die voor het duel nog hekkensluiter was. De beslissing viel uiteindelijk een paar minuten voor tijd toen de thuisploeg een strafschop kreeg die uiterst koelbloedig werd benut door Maartje van Haneghem. Door de overwinning doet Reiger Boys de laatste plaats in de hoofdklasse weer over aan The Knickerbockers.

Heren
Reiger Boys 1 speelde alweer voor de vijfde maal dit seizoen gelijk en wacht nog altijd op de eerste competitiezege. De ploeg van trainer Raymond Huisman nam op bezoek bij SV United-DAVO na een kwartier wel een 1-2 voorsprong door twee goals van Kevin Pawirosemito. Deze verdween halverwege de tweede helft echter als sneeuw voor de zon toen de thuisploeg in vijf minuten tweemaal scoorde. In blessuretijd wist Dave van Dekken echter toch nog een punt te redden voor de geel-zwarten die komende zaterdag hekkensluiter Beverwijk zullen ontvangen.