HEERHUGOWAARD - Sportschool BigGym blijft uitbreiden. Op 20 oktober 2018 opent de sportschoolketen haar 13e vestiging aan de J.J.P. Oudweg 11 te Heerhugowaard. In het sportpaleis van maar liefst 3000m2 laat BigGym opnieuw de dromen van de sportliefhebber uitkomen.


Indrukwekkende afmetingen

De locatie biedt een geheel van 3000m2 aan sportplezier, met als neusje van de zalm een high-tech BigCross-zaal. Naast BigCross biedt BigGym interactieve groepslessen zoals Zumba, Spinning, Pump, Booty, Yoga, Boxing, Bootcamp en Boxing Kids en staan er meer dan 300 fitnesstoestellen klaar waarmee de sporters zich naar hartenlust in het zweet kunnen werken. Dit alles gaat onder begeleiding van professionele en gediplomeerde instructeurs en personal trainers.

Kracht mogelijkheden in overvloed
Krachttraining is al lang geen trainingsvorm meer die alleen door jonge, supergespierde mannen wordt beoefend. Mannen en vrouwen in alle leeftijdscategorieën en ook patiënten met een chronische ziekte trainen met gewichten om het lichaam sterk(er) te maken en te houden.

BigCross, gegarandeerd resultaat
Bij BigCross sluit het programma aan op het individu, ongeacht je fitheid. Dus of je nu beginnend sporter of topsporter bent, 14 of 70 jaar, met BigCross kan iedereen uit de voeten. De apparatuur die in de BigCross-zaal wordt gebruikt is de crème de la crème onder crossfitters. Denk hierbij aan materialen zoals klimrekken, banden, kettlebelts, weighted balls, core bags, bokszakken etc.

De voordelen van BigGym
Onbeperkt sporten doe je al vanaf €7,50 per maand. BigGym is daarmee de voordeligste sportschool van Nederland en inschrijven is ook nog eens gratis. Daarnaast loopt er een unieke openingsactie die alleen geldt voor de vestiging Heerhugowaard. Alle nieuwe leden die zich inschrijven voor 1 november 2018 sporten gratis tot 1 januari 2019.

Daarnaast kunnen sporters met een lopend abonnement bij een andere sportschool gebruik maken van de ‘abonnement overname’ actie. BigGym neemt het huidige abonnement over en de sporter kan zich gratis inschrijven bij BigGym.

Is er nog meer?
Er is voldoende gelegenheid tot gratis parkeren, er zijn gratis lockers om (waardevolle) spullen in op te bergen en er zijn dames- en herendouches. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de zonnebank en massagestoelen. BigGym staat voor kwaliteit, betaalbaarheid, hygiëne en gratis begeleiding.

Openingstijden en locatie
BigGym is 7 dagen per week geopend. Op maandag t/m vrijdag van 07.00 - 23.00 uur en in het weekend van 08.30 - 17.00 uur. BigGym Heerhugowaard is gevestigd aan de J.J.P. Oudweg 11, 1703 DE te Heerhugowaard.