HEERHUGOWAARD - Biljartvereniging Koraalrif bestaat in 2019 liefst dertig jaar en verwelkomt graag nieuwe leden. Biljartvereniging Koraalrif is met maximaal 36 leden uit Heerhugowaard e.o., een van de grotere biljartverenigingen in Heerhugowaard. Men speelt op de maandagavond in het Biljartcentrum Heerhugowaard aan de Parelhof. De speelavond begint rond 19.00 uur en eindigt ca. 22.00 uur.

Op een speelavond worden altijd 2 partijen libre en 1 partij bandstoten gespeeld. Het wedstrijdsecretariaat stelt per avond de partijen vast en houdt de scores nauwkeurig bij. Hieruit volgen dan de resultaten van de spelers waarbij u maandelijks inzicht krijgt in uw prestaties. Normaliter gaat u het spel steeds beter begrijpen en zult u merken dat u meer spelplezier opbouwt. Uiteindelijk draait het ook om het aantal gescoorde wedstrijdpunten en worden vervolgens elk jaar de prijzen aan de kampioenen uitgereikt op het jaarlijkse uitje.
Dit klinkt wellicht allemaal heel serieus, en dat is het ook, maar de lat ligt niet te hoog bij deze vereniging. De meeste spelers vallen tussen een moyenne van 0,5 tot maximaal 2.

De leden komen dus niet alleen uit Heerhugowaard maar ook uit de wijde omgeving. En daar waar gesproken wordt over leden, ook vrouwen zijn welkom en staan hun mannetje bij de vereniging.
Ook de leeftijden verschillen waarbij bij de indeling van de partijen zoveel mogelijk rekening houden met de wensen van de (werkende) spelers.

Een ander belangrijk aspect van de vereniging is dat de vereniging ook gezelligheid moet geven. Een drankje, een kop koffie, een praatje bij de bar maar ook het volgen van de gespeelde wedstrijden horen daar zeker bij.
Bent u geraakt en spreekt die filosofie u aan, schroom niet om contact op te nemen. U kunt dan vrijblijvend en kosteloos een maand meespelen en de sfeer proeven. Voor u en ons de kans om te kijken of het past waarna u voor € 100 een heel jaar kunt “sporten”.

Contactpersoon: Paul Schimmel (secretaris)
e-mail: Biljartvereniging.Koraalrif@gmail.com
Telefoon: 072-5710653 of +31653842816