ALKMAAR - De komende drie jaar trekken Bioracer, producent van speedwear voor o.a. wielrenners, en Le Champion samen op bij een zestal grote fietsevenementen van de sportorganisatie. Le Champion is verheugd dat Bioracer zich in deze tijden bindt aan hun evenementen. Zodra er weer samen gefietst kan worden staan beide partijen te springen om met elkaar fietsers weer in beweging te brengen. Daarbij kan Bioracer de huidige én nieuwe fietsers inspireren met hun innovatieve kledinglijn.


Op gepaste afstand werd vandaag het driejarige contract op het kantoor van Le Champion in Alkmaar ondertekend. Namens Bioracer schoven Martijn Lust en Jeroen de Vries aan voor de ondertekening en Ron van der Jagt zette als algemeen directeur van Le Champion zijn handtekening om de samenwerking te bekrachtigen. Hiermee verbindt Bioracer zich als co-sponsor aan o.a. de volgende evenementen: Egmond-Pier-Egmond, Omloop van Zandvoort, Ronde van Noord-Holland, Ronde van de Westfriese Omringdijk en Saxo Bank Dam tot Dam FietsClassic.

Bioracer ontwerpt, produceert, promoot en verkoopt speedwear aan wielrenners, triatleten, lopers en schaatsers en streeft hiermee naar het maximaliseren van hun prestaties. Het zit in hun DNA om te innoveren om atletische prestaties te verbeteren. Ze ontwikkelen de uitrusting zodat je op je best de strijd kan aangaan. Je grootste competitie ben je zelf.

De missie van Bioracer sluit goed aan bij Le Champion, die ook altijd bezig is om de evenementen van a tot z te innoveren. "We zijn blij dat we in Bioracer een partner hebben gevonden waarmee we vooruit kunnen in de toekomst.", aldus Ron van der Jagt, algemeen directeur van Le Champion. "Als we later dit jaar weer in actie komen dan kunnen we bouwen op een goede sponsor."