Afgelopen weekend hebben de Boomtoppers weer gestreden op het NK twirlen in Almere. Het Large team met als thema Angels twirlt op het hoogste niveau van Nederland. Hiermee wist het team een derde plaats te behalen. Ook het small team twirling draaide een prachtige routine. De dames straalde van de vloer in de nieuwe pakken. Zij wisten hiermee een 11e plaats te behalen.

In december was het beginners NK. Ook op dit NK mochten de Boomtoppers hun optreden laten zien. Sammy Kreuning behaalde op dit NK een mooi resultaat. Zij behaalde een tweede bij de junioren met het onderdeel 2 baton. Ook Wendy Hart streed bij de senior beginners met haar 2 Baton. Hiermee behaalde zij een 6e plaats. Mylene Noordeloos behaalde een 8e plaats met haar dance twirl in de senior beginnersklasse.

De Boomtoppers hebben een goed resultaat behaald dit seizoen en gaan op voor weer een nieuw seizoen. Wil jij kennis maken met onze sport? Kom dan eens langs op woensdagavond om 17.00 uur in sporthal de focus te Heerhugowaard. Ook kunt u kijken op www.deboomtoppers.nl of neem eens een kijkje op onze facebookpagina ‘De Boomtoppers Heerhugowaard’.