GEESTMERAMBACHT - De grootste obstacle run in de kop van Noord-Holland beleeft haar vijfde editie op zaterdag 8 en zondag 9 september.

Ga de uitdaging aan met één of meerdere vriend(inn)en. Met je vader of moeder als buddy. Met klasgenoten, sportmaten of als Special Force met collega’s! Of vuur jij jezelf aan tot maximale prestaties? Bij de Bootcamp Obstacle Run kan het allemaal.

De Bootcamp Obstacle Run is een sensationeel, total off-road parcours. Deelnemers prijzen de unieke beleving, die wordt gevormd door de unieke en spectaculaire obstakels, het prachtige gebied - Geestmerambacht in Langedijk - en de fantastische sfeer.

Dankzij drie soorten Runs, verschillende afstanden en keuze in moeilijkheid kan iedereen met de Bootcamp Obstacle Run meedoen. Sport én plezier staan voorop.

Op zaterdag 8 september beginnen we met de Family Run. Start samen met een stoere buddy van 5 t/m 15 jaar. Laat je verrassen door hun enthousiastme, door wat ze kunnen en door de trotse gezichten (met de modder achter de oren) bij het passeren van de finish!

Al snel valt de duisternis over het Recreatieterrein Geestmerambacht. Alleen het parcours is verlicht. De Night Run gaat van start. Elk zintuig staat op scherp, een unieke beleving. Dit is een speciale run ter gelegenheid van ons vijfjarige lustrum! Let op er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Op zondag 9 september zullen ruim 40 obstakels overwonnen moeten worden. Zelfs afgetrainde hardliners zullen hier een keiharde dobber aan hebben. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor de gangbare manier van overwinnen! Ieder zijn uitdaging, het is jouw operatie!